Ateliereen Architecten

laat u inspireren!

Particuliere Woningbouw

Ateliereen Architecten ontwerpt ook voor particulieren. U kunt bij ons terecht met uw (ver)bouwplannen, of deze nu een verbouwing of een aanbouw betreffen of wellicht uw nieuwbouwwoning. U bent altijd welkom voor een oriënterend gesprek, natuurlijk geheel vrijblijvend, want een goede kennismaking vinden wij belangrijk!

We zullen de mogelijk te nemen stappen bespreken die horen bij het bouwproces en uitleggen hoe wij te werk gaan. Vervolgens stellen we aan de hand van uw wensen een "Programma van Eisen" op. Dit vormt de leidraad en houvast voor het gehele traject. Om te komen tot een helder en passend ontwerp wordt alles meerdere malen aan u teruggekoppeld tijdens de fase van het voorlopige ontwerp. We maken het hierbij zo inzichtelijk mogelijk voor u met plattegronden in kleur, 3d schetsen en eventueel een maquette.

Vervolgens worden er definitieve ontwerp- en bestektekeningen gemaakt en verzorgen we de aanvraag van het welstandsadvies en de bouwvergunning, als dit van toepassing is op het bouwplan. We laten ons waar nodig bijstaan door adviseurs (op bijv. constructief of installatie gebied). Tevens kunnen we u begeleiden bij de keuze van een aannemer en het bouwproces.

We staan garant voor een kostenbewust en interactief proces. Met uw keuze voor Ateliereen Architecten krijgt u een helder en uniek ontwerp op maat. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak.